JM-liigafinaali 3.-5.9. Kemora
Kemorassa nautittiin huikeista kisatunnelmista liigakisassa, joka on kieltämättä vuoden parasta yleisöviihdettä jokkispuolella, myös kilpailijat nauttivat varmasti huippufiiliksistä joukkuekisan vauhdikkaissa käänteissä. Viime vuoden mestaruutta puolustanut huippujoukkue AT-Kone Team antoi parastaan ja harvinaisesta asfalttikisasta kotiin tuomisiksi taisteltiin tänä vuonna hienosti hopeapysti. Onnittelut joukkueelle!
Mikko Kiviranta kuljetti Chevyä V8-teamissa pohjanmaan porukoissa mallikkaasti, AKTI onnittelee !

Historic Grand Race 21.-22.8., Ahvenisto
Ahvenistolla vietettiin historic-ajojen 20-vuotisjuhlaa ja kisatunnelma aurinkoisessa kelissä sen mukainen. Radalla kurvaili myös akti-Hiace harrasteajoneuvoparaatissa lähes viidenkymmenen toinen toistaan hienomman ajoneuvovanhuksen joukossa.

Kardaanikunkku 25-vuotisjuhlakisa 24.-25.7. Kaanaa
Vuoden päätapahtuma seuralle ja tietysti myös aktilaisille. Pitkästä viikonlopusta Teiskossa nautittiin rakennus- ym. valmisteluhommissa, toimitsijatöissä ja tietysti kaiken huipentumana kilpailtiin satojen kuljettajien joukossa vuoden huippukisassa.

SRC-Rallicross-kilpault; 8.5. Hämeenlinna, 29.5. Hyvinkää, 19.-20.6. Oulu
Kisoja kierreltiin kannustamassa seuran upeasti ajaneita kuljettajia, LemUA:n lippu liehui korkealla kuten tunnelma tietysti muutenkin.

27.4. AKTI 1-vuotissynttärit
Kerholla vietettiin mukavat syntymäpäivät suurella joukolla (37 henk). Tarjottavaa oli salaatista suolaiseen ja janon sammuketta, vai mitä se oli. Kisailtiin Vuoden tikkamestari ilman harjoitusta suoralla heitolla ja voittajana tasatuloksen saaneitten Hannes Jaakkolan ja Markku Koskisen kesken ratkottiin Markku voittajaksi. Tietokilpailu sisältäen Seuralle tärkeitä kysymyksiä voittajakolmikoksi selvisi Teemu Nurmi, Hannes Jaakkola ja Marko Olkinuora. Illan kruunaamattomaksi kuraoketähdeksi valittiin Marko Olkinuora. Kuvia tulee kuvapankkiin kunhan keretään.

6.3. Salpausselän kisat, Lahti
Parikymmentä urheiluhenkistä kävi testaamassa maistuuko mäkihyppy autoilun parissa viihtyvälle. Tynkäkisaksi jääneestä joukkuekisasta huolimatta reissusta saatiin taas mukavia muisteltavia kotiinviemisiksi.

Manterejärven jäärata
Muutamana lauantaina pääsimme jäälle nauttimaan upeista talvipäivistä, kahvia tarjoiltiin ja makkaraa paisteltiin. Monenlaisia moottoriajoneuvoja vieraili jäällä enemmän ja vähemmän vauhdikasta seurattavaa paikalla viihtyvälle yleisölle tarjoamassa.

27.-31.1. Arctic Lapland Ralli, Rovaniemi
Matkassa mukana 11 aktiivia kannustamassa Attea ja LemUA:ta ja nauttimassa rallin hurmasta pohjoisen vähälumisissa maisemissa. Reissu oli antoisa ja mielenkiintoinen, mm. koepätkää hoideltiin sulkumiehinä ja kahvinkeittäjinä, sekä monenlaista oheistoimintaa harrasteltiin yllätyksellisen Parpalandian huomassa.