Classic Motorshow, Lahti 3.5.09

Aamu varhain kuljettajamme Sami Ranki kömpi Urjalan perukoilta Lempäälään noutamaan sekalaista ryhmää A.K.T.I.n ensimmäiselle retkelle.
Porukkaa ilmestyi bussipysäkeille ja lähes kaikki ilmoittautuneet löysivätkin mukaan .
Ennakkoon varatut liput läysivät omistajansa ja ylimääräisetkin saatiin sitten myytyä paikanpäällä , oli muuten hankalasti järjestetty ennakkolippujen myynti. Mutta ei siitä sen enempää. Taukoja pidettiin ja jo ensimmäinen Aapiskukossa, jäätelö ja muut virvokkeet tekivät kauppansa. Nesteytyksestähän on huolehdittava kun lämmintä oli luvassa. Hauskaa tuntui kaikilla olevan.

Hollolaan toppasimme sitten toisen kerran ,jossa ensimmäiset historiikki ajoneuvot jo nähtiin. Messukeskukselle päästiin vaivattomasti, kiitos järjestäjien saimme bussinkin lähelle tapahtuma paikkaa ja lähdimme tutustumaan ajoneuvojen kirjoon. Pienen tutustumis kierroksen jälkeen pääsimme nauttimaan vanhojen ralli autojen näytös ajosta , hienosti vanhukset lauloivat ja porukkaa oli reitin varrelle kerääntynyt oikein mukavasti Ralli legendojakin nähtiin. Simo Lampinen Saabin vieressä

Kalustoa laidasta laitaan.

Viime hetken tankkausta ennen kotiin lähtöä.

Paluu matkalla ideoita ja kehitys mahdollisuuksia toimintaan tuli paljon. Kukkia kerättiin ja laulettiin. Kyllä yhteisillä matkoilla jää kaikkea hyvää toiminnan kehitykseen. Pidetään pikku palaveria ja laitetaan ideat toimimaan. Soitelkaa , txt, mail
PS. Mukavaa kuulua porukkaan eikös juu??? A.K.T.I kiittää…….. Mikko, Sirke ja runoillut AKTI pj. Teemu
Osallistujat Katso tiedosto

SRC Kouvola 16.5.09

Super Rallicrossin SM-sarja avattiin Kouvolan Tykkimäellä. AKTI heitti sinne toisen keikkansa kannustamaan Kokkoa ja Kulmalaa pikku bussillisella iloista väkeä.

Aamu valkeni aurinkoisena ja lähdimme reissuun Lempäälästä kohti Valkeakoskea. Niemelät kyytiin saatuamme lähdettiin kohti Kouvolaa. muutama lyhyt paussi pidettiin koska aikataulu oli melkoisen kireäksi laskettu. ”kaato”filmejä katseltiin ja kuunneltiin Chic speedin edustajan J.Niemelän alustusta kauden kuvioihin.

Auto saatiin lähelle tapahtumia ja pääsimme hyville ja aurinkoisille paikoille kannustamaan oman kylän miehiä. Divisioona 1-luokan ensimmäinen pettymys koettiin heti aamulla, kun viisinkertainen Euroopan mestari Matti Alamäki ei saanut uutta Honda Civic Type R ?autoaan viivalle.

Tapahtumia riitti,Kannonkoski katollaan maaliin Kokolla kulki alkuerät hienosti , kovasta kannustuksesta huolimatta tekniikka murheet tiputtivat miehen viidenneksi.SM pisteissä tultiin silti kolmanneksi kun kaikki ei aja pisteistä. Tästä on hyvä jatkaa.

Kulmalalla meno oli vaisun laista mutta alussahan on aina hankalaa kun siirtyy uuden lajin pariin. toivotaan menestystä jatkossa.

Akti kiittää kaikkia mukana olleita. Antille kiitos kuvista