Lempäälän-Vesilahden diabetes- ja reumayhdistys, Lempäälän Urheiluautoilijat ja Suomen Punainen Risti Lempäälän osasto järjestivät yhdessä koko perheelle suunnatun ulkoilutapahtuman sunnuntaina 12.03.2023 Lempäälässä Myllyrannassa.

Keli suosi tapahtumaa ja aurinko helli mäenlaskijoita ja järjestäjiä.
Liukumäki oli loistavassa kunnossa ja tapahtumassa jaetut liukurit vauhdittivat lapsia huimiin vauhteihin ja riemun kiljahduksiin.

Lempäälän urheiluautoilijoiden pienoisautoilijat pitivät myös kerhonsa auki ja tiloihin pääsi tutustumaan ja kokeilemaan ajamista ura-autoilla.He kokoontuvat joka tiistai klo 17:30 alkaen. Tervetuloa tutustumaan ura-autoihin.

Tapahtumassa vieraili päivän aikana arviolta noin 150 lasta vanhempineen sekä varttuneempaa väkeä niin paikallisia kuin ohikulkumatkalla olleita.

Järjestäjät halusivat tarjota maksuttoman tapahtuman Lempääläläisille. Tarjolla oli lättyjä, makkaraa, pyttipannua, kahvia, mehua ja tikkareita. Suurimpaan suosioon nousi lätyt ja tikkarit. Myös pyttipannu ja makkara maistui ulkoilijoille.

Järjestäjät haluavat kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita ja erityisesti taloudellisesti tapahtumaa tukeneita Toijalan Värikauppaa ja Neste Kuokkalaa.