blank
blank
blankblank
blankblankblank

Karting-toiminta

Mikroautokerho on tarkoitettu vasta-alkajille 5-10 -vuotiaille tytöille ja pojille. Mikroautokerho tutustuttaa lajiin ja opettaa vasta-alkajille radan perussäännöt, lippumerkit ja ajamisen peruslähtökohdat. Mikroautokerho ei vaadi omaa autoa tai ajovarusteita, varusteet saat lainaksi ajosuoritusten ajaksi. Näin vältyt turhilta hankinnoilta, jos vaikka ajokipinä ei vielä jostain syystä syttyisikään.

Meillä on kesäaikaan torstaisin "junnuilta", jonka yhteydessä aloittelijat voivat tutustua lajiin kerhoautoilla, joten omaa autoa ja varusteita ei heti alkuun tarvita. 

Yhteisöllisyyttä hengessä rakennetaan myös kerhoilloilla, joissa talviaikaan käydään läpi karting asioita- Illoissa on myös koulutusta ja opastusta lajin tekniikka-asioissa. Lapsille ja nuorille tarjotaan monipuolista liikuntaohjelmaa sekä mahdollisuutta tavata kavereita ympäri vuoden.

Liikunta Club toimii viikoittain varsinaisen karting kauden ulkopuolella. Toiminta perustuu erilaisiin liikunnallisiin aktiviteetteihin, jotka kehittävät kuljettajan fyysisisä ominaisuuksia, koordinaatiokykyä sekä kkyä toimi ryhmässä. Liikunta Club on tarkoitettu kaikille kerhon jäsenille nuorimmasta vanhimpaan, periaatteella kaikki pelaavat, ja mikä tärkeintä, vanhemmat ovat mukana lastensa harrastuksessa.

 

Seurallamme on oma DINO CADETT karting auto.

 

  • Moottori rakett 60cc, huoltoteline, Grex kypärä, Sparco niskatuki
  • sekoitettu bensa 95/98 + öljyä esim Motul 800 suhde 2-3%
  • ketjuspray, rengaspaine 1.3, Muista kiristää osat
  • Auto on tarkoitettu aloittaville ja ensikertaa kokeileville 6-10 vuotiaille lapsille. Harrastus aloitetaan kuljettajan ehdoilla, opetellen oikeaoppista ajotapaa, käytöstä, lippumerkkejä sekä sääntöjä
  • LÖYTYY MYÖS NASTARENKAAT jäärata käyttöön, seuran jäällä on karting-rata käytössä lauantaisin

Lajista saa lisää tietoja myös AKK-Motorsport:n sivuilla.


Tervetuloa mielenkiintoisen harrastuksen pariin.


Jorma Suomela
045 6735 420
jokkesuomela@gmail.fi

 

blank
blank
blankblankblank
blank

© 2009 Lempäälän Urheiluautoilijat ry - Palvelun toteutus YappidoTrival Oy