blank
blank
blankblank
blankblankblank

Saariselle hopeaa rallin juniori sm sarjasta 2013

Rallin Suomen Juniorimestaruussarjan mitalistit ratkottiin Oulunjärvi-Rallissa.


kuva Jaska Nuora

Päätöskilpailussa kolmanneksi sijoittunut LemUA:n Jussi Saarinen pääsi kisan päätteeksi juhlimaan sarjan hopeamitalia. Haastavan kauden jälkeen Saarinen oli erittäin tyytyväinen hopeamitalin varmistumiseen.
-Vaihteleva päivä ja hyvä rytmi. Kovaa sekuntipeliä koko päivän, vaikka alussa vähän jäätiin. Kausi on kyllä ollut haastava, kaikki treenikisat on jäänyt kesken, joten kyllä tämä on lopulta tosi hieno saavutus. Kyse on kuitenkin SM-tason mitalista.


Valokuu/Kari Kaistinen

Rallin nuorten suomenmestaruudesta kilpailtiin vuoteen 2008 saakka sarjan omissa osakilpailuissa. Tämän jälkeen nuoret ovat kilpailleet yhdessä rallin SM-sarjan kanssa. Kaudella 2011 palataan kuitenkin takaisin nuorten omaan rallisarjaan, ja samalla sarjan nimi muuttuu Rallin Suomen Juniorimestaruussarjaksi. Sarjaan sisältyy kuusi osakilpailua, joista yksi kilpailu on ennakkotutustuttava.
 

 

 

Harjoitus EK:t ja seurakilpailut

 


Rallijaosto pyrkii järjestämään mahdollisuuksien mukaan jäsenistölle harjoitusmahdollisuuksia, osa tapahtumista on avoimia myös seuran ulkopuolisille harrastajille.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

blank
blank
blankblankblank
blank

© 2009 Lempäälän Urheiluautoilijat ry - Palvelun toteutus YappidoTrival Oy