blank
blank
blankblank
blankblankblank

Seuran hallinto

Operatiivisesti toimintaa johtaa vuosittain valittava puheenjohtaja yhdessä hallituksen kanssa (hallitukseen valitaan puheenjohtajan lisäksi 6 jäsentä). Jäsenistö valitsee vuosittain kahdeksi vuodeksi kerrallaan 3 uutta jäsentä kulloinkin erovuorossa olevien tilalle syksyllä järjestettävässä vuosikokouksessa, jonne jäsenet kutsutaan ja kaikilla toimikelpoisilla aikuisjäsenillä on oikeus ehdottaa, äänestää ja vaikuttaa.

Keväällä vuosittain pidetään myös koko yhdistyksen jäsenistön kevätkokous, jossa käydään läpi edellisen vuoden toiminta ja tilinpito tulostietoineen.

 

Puheenjohtajan ja hallituksen lisäksi yhdistyksessä tarvitaan useita vastuunsa kantavia seuratoimijoita, esim. eri alajaostojen vetäjiä ja muita seuran toiminnoista vastaavia henkilöitä.

Puheenjohtajan, hallituksen ja muiden toimienkilöiden yhteystietoja löydät kunkin osatoiminnon kohdalta omilta sivuiltaan.

 

Mikäli sinulla on toimintaan ja kehittämiseen liittyviä ideoita tai olet kiinnostunut ottamaan toimitehtäviä tai vastuuta seuran toiminnasta, ota yhteyttä hallituksen jäseniin.

 

Jäsenistö yhdessä tekee seuran, ja seuran toiminnasta sellaista kuin sen haluamme olevan, ole siis aktiivinen ja vaikuta!

blank
blank
blankblankblank
blank

© 2009 Lempäälän Urheiluautoilijat ry - Palvelun toteutus YappidoTrival Oy