blank
blank
blankblank
blankblankblank

Saunatilat

Jäsenistö voi varata käyttöönsä kerhotilaa, saunaa ja takkahuonetta,  esim. illanviettoihin, merkkipäiväjuhliin ym. kokoontumisiin. Sauna- ja takkatilat sopivat mainiosti noin 15-20 henkilön tilaisuuksien järjestämiseen.

Huom! Tilan varaaja on vastuussa järjestämänsä tilaisuuden toiminnasta ja jälkisiivouksesta. Vastuullisen varaajan on oltava vähintään 20-vuotias. Anniskelu alaikäisille on kaikissa tilaisuuksissa kielletty!

Tilojen käyttäjien on pidettävä paikat kunnossa, siivottava ja korjattava jälkensä tilaisuuden jälkeen. Myös ulkoalue pidettävä siistinä (poistettava juomatölkit, tupakantumpit yms. roskat talon lähiympäristöstä).

 

Jos tilojen käytössä havaitaan sääntöjen laiminlyöntejä tai tuotetaan vahinkoa kiinteistölle/irtaimistolle, varaaja on velvoitettu korvaamaan aiheutetun vahingon yhdistykselle ja vastuullisilta henkilöiltä evätään mahdollisuus tilaisuuksien järjestämiseen jatkossa.

 

HUOM!

  • Sauna- ym. tilojen käytöstä peritään kohtuullinen ylläpitomaksu.
  • Maksun suuruus yhdistyksen jäseneltä on 30 € / ilta ja ei-jäseneltä 60 € / ilta.
  • Maksua ei peritä yhdistyksen toimintaan liittyvistä tilaisuuksista, esim. jaoston kokoontumiset ja suunnittelu-, palaute- ym. tapahtumapalaverit ...

 

Kun olet tehnyt tilavarauksen yhteyshenkilön (Krista Heinonen, 045 875 8580 / Teemu Nurmi, 044 790 6270) kautta, maksa käyttömaksu yhdistyksen tilille FI66 5228 0340 0026 46 ja laita viitteeksi sauna/varattu päivä. 

 

Huom! Tiloja ei vuokrata täysin ulkopuolisille tahoille.

Tiedustelut: kerhovastaava Teemu Nurmi.blank
blank
blankblankblank
blank

© 2009 Lempäälän Urheiluautoilijat ry - Palvelun toteutus YappidoTrival Oy