blank
blank
blankblank
blankblankblank

Lempäälän UA:n kerhotilat

 
Kerhotilat ovat jäsenistön ja jaoksien käytettävissä varaustilanteen mukaan. Varauskalenterit ja ohjeet tilan varaamiseen löytyvät omalta sivultaan.
 
Kokoustiloissa on käytettävissä AV-laitteita (dataprojektori, valkokangas ja kotiteatterilaitteisto), TV ja äänentoistolaitteistoa. Käytettävissä on myös neliväri-kopiokone-tulostin.
 
Laitteet ovat jäsenistön käytössä tilojen varauksien yhteydessä. Suurista kopiointi-/tulostuseristä on sovittava etukäteen, suurista väritulostuksista mahdollisesti veloitetaan hieman kustannuksien kattamiseksi.

Lemponkatu 3, Lempäälä

Tilat sijaitsevat Lempäälän keskustassa, vanhalla poliisitalolla ja ovat jäsenistön, teamien ja jaostojen käytettävissä  kokouksiin, illanviettoihin ja saunailtoihin. Yhdistyksen toimintaan liittyvä tilankäyttö on maksutonta. Varauskalenterin ylläpitäjä on Krista Heinonen, puh. 045 8758 580. Tarkista varaustilanne kalenterista ja ota yhteyttä. Varatessa on ilmoitettava vastuuhenkilön nimi ja puhelinnumero.

Avaimen nouto ja palautus - ota yhteyttä: Teemu Nieminen 040-5104567 tai Kirsi Nieminen 050-67674

Kerhovastaava Teemu Nurmi, puh. 044 7906 270, vastaa tiedusteluihin tilojen laitteiden ja tekniikan käytöstä ja toiminnasta.
 
(Tilojen varaus ja käyttösäännöt)
 
 
Käytössä on tilaa reilut sata neliötä; kokous- ja keittiötila, takkahuone ja sauna pesutiloineen. Käytettävissä on tietokone nettiyhteydellä, kopiokone, tv, videot...

Kerhotilojen yhteydessä on talli, jossa käytettävissä mm. rengas- ja tasapainoituskoneet.

Mikäli sinulla on ideoita tilojen ja palveluiden kehittämiseksi, ota yhteyttä puheenjohtajaan, hallituksen jäseniin tai kerhomestariin.

Voit yhdistää tilavaraukseesi myös vauhdikkaan aloituksen esim. autokisojen merkeissä. Entisessä Kalustajantalossa (Atrantie 3) sijaitsee seuran sähkäautorata ja nuorisojaoston kerhotila. Radan käyttöä koskeviin tiedusteluihin vastaa Jussi Kokki, puh. 050 3016 990.
blank
blank
blankblankblank
blank

© 2009 Lempäälän Urheiluautoilijat ry - Palvelun toteutus YappidoTrival Oy